Dagcentrum Brussel sluit noodgewongen de deuren

Dagcentrum De Sleutel in Brussel heeft de deuren moeten sluiten. Vorig jaar werden nog heel wat tevergeefse pogingen gedaan om via een partnership de dienstverlening verder te waarborgen.

Het directiecomité van De Sleutel besloot eind 2011 in overleg met de Raad van Bestuur om over te gaan tot de sluiting van het dagcentrum te Brussel. 

Het centrum is niet meer bereikbaar sinds 01-12-11. al onze cliënten werden gericht doorverwezen of zijn met zorg afgerond.

We zijn tot deze beslissing gekomen gezien de te grote kwetsbaarheid van het dagcentrum te Brussel als gevolg van de onmogelijkheid om een volwaardig samenwerkingsverband uit te bouwen met een lokale Brusselse partner. Zonder partnership was het niet mogelijk was het niet langer mogelijk om de dienstverlening daar te waarborgen.  

Voor ambulante begeleiding kan u nog steeds terecht in onze andere ambulante centra te Mechelen, Antwerpen, Gent en Brugge (adressen via link onderaan).

Voor dringende vragen i.v.m. cliënten kan u terecht bij onze andere ambulante centra of bij de centrale diensten van De Sleutel op het nummer 09/210 87 10.