Het ambulant centrum De Sleutel Mechelen zoekt vrijwilligers

Ben je gastvrij en heb je zin om mensen welkom te heten aan een onthaal of aan de telefoon? Ben je sociaal ingesteld, schrikt administratie je niet af en kan je vlot overweg met de computer? Het dagcentrum in Mechelen is op zoek naar zo'n vrijwilliger.

Spreekt dit soort werk je aan? Heb je bovendien een aantal uren per week vrij voor een nieuw engagement?

Laat zeker iets van je horen! De Sleutel Mechelen is een ambulant oriëntatie- en behandelcentrum, deskundig in het behandelen van drugproblemen. Vanuit het geloof in de meerwaarde van een drugsvrij leven, begeleiden we de cliënt in de richting van een drugvrije maatschappelijke reïntegratie. We richten ons tot mensen die illegale drugs (in mogelijke combinatie met alcohol of medicatie) gebruiken en die streven naar groei en verandering.

Aan het onthaal in ons centrum ben je het eerste aanspreekpunt voor de cliënten, m.a.w. het ‘visitekaartje’ van het centrum. Je beantwoordt de telefoon en onthaalt mensen in de wachtruimte.

Contact? Dorien Cruypelans via mail of telefoon. [email protected] of 0474 85 32 24

Lees hier meer achtergrondinfo