De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 vrijdag 24 november 2017 15:13

Wat doet WeerWerk Activering?

Weerwerk Activering is een divisie van vzw Sociale Werkplaats De Sleutel. Als maatwerkbedrijf en arbeidszorgwerkvloer in de regio’s Gent en Antwerpen staat Weerwerk in voor het begeleiden van volwassenen met een verslavingsgeschiedenis naar een duurzame tewerkstelling.

Wie kampt met twijfel, herval en instabiliteit op levensdomeinen, en wie ‘werk’ ziet als een hefboom in de stap naar een gezondere levensstijl, kan op zo’n werkvloervloer terecht.

Vanuit jarenlange ervaring ontwikkelde Weerwerk Activering verschillende modules in het coachen van persoonlijke ontwikkeling. Zo’n traject is echt maatwerk, de duurtijd is afhankelijk van medewerker tot medewerker.

Wie dit uitgebreid voortraject op de activerende werkvloer niet nodig heeft, kan sinds enige tijd ook terecht bij JUMPSTART, een verkort intensief traject. Binnen dit ESF-project en in samenwerking met partners uit de (drug)hulpverlening, wordt op 5 weken tijd duidelijk wat iemand kan en wil bereiken en welke acties hiervoor nodig zijn.

huisstijl weerwerk web

Kenmerkend voor Weerwerk Activering is de intensieve begeleiding, het positief hanteren van feedback en het gebruik van diverse meetinstrumenten. Deze zorgen ervoor dat de medewerker zich bewust wordt van noodzakelijke stappen om te groeien naar de arbeidsmarkt en een stabiele tewerkstelling.

Lees hier een verhaal van een cliënt.

Kandidaat voor de activerende werkvloer? Lees hier wie zich kan aanmelden

Meer info op de website van Weerwerk Activering

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

drugsindehersenen

drugsinhetlichaam