De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 vrijdag 15 januari 2021 14:45

Ervaringsleren: wat zeggen cliënten hierover?

Jaarlijks trekken de bewoners van de Therapeutische Gemeenschap in Merelbeke op driedaagse naar de Ardennen. Ook najaar waren de verwachtingen vooraf hoog gespannen. De ene bewoner keek uit naar de rust in de natuur. Of dacht aan skydiven, een dropping, samen een brug bouwen. Of verwachtte lange wandelingen in de bossen. De andere hoopte op een soort vakantiegevoel. Nog anderen zagen zich al genieten van eens weg te zijn van alles. Nog anderen waren vooraf heel down to earth: we zien wel wat het wordt. Een verslag van hun driedaagse begin september 2020 - toen het net mocht - door de bril van de bewoners.

“Ik heb meer inzichten gekregen over mezelf. Vooral wat betreft mijn werkpunten. Binnen het programma kan ik daar verder mee aan de slag in de functie die ik nu opneem binnen de structuur van het groepsprogramma.” (GD)

“Ik ben me bewuster geworden van de positie die je in een groep kan innemen en van het in het contact staan met je gevoelens hierrond” (SV)

“Als ik het goed bekijk, besef ik nu beter dat ik veel mooie jaren heb laten liggen. Het zit nu in mijn hoofd om dat in de toekomst echt anders te gaan doen” (KS)

 Lees meer

DSC00594 web sprong naar de bel

 

 

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.

drugsindehersenen

drugsinhetlichaam