Het was het voorstel van mijn individuele begeleider om mee te doen aan de instapgroep. Ik ben op het voorstel ingegaan en de groep heeft mij goed ontvangen. Ik had een pak doelstellingen en één ervan was dagbesteding. Daar was ik bij de instapgroep op de goede plaats voor.De andere doelstellingen waren een woonst zoeken en alle andere zaken op orde stellen.Ik wou mijn vrije tijd invullen door me bij een vereniging aan te sluiten.ik wou me klaarstomen om terug te gaan werken of een opleiding te volgen.
Deze zaken kan je allemaal in de groep overlopen. Ik wil zeggen bespreken en je kreeg dan feedback erop, goeie meestal.

De groep heeft me goed gedaan. Het heeft me de tijd gegeven alles wat noodzakelijk was in orde te brengen, op mijn eigen ritme.Je leerde ook vanalles uit de dagelijkse gesprekken. Ik kreeg het gevoel er niet alleen voor te staan en er was wederzijds respect in de groep. Door af en toe te sporten of een activiteit, spel te doen leerden we elkander beter kennen en dat schepte het vertrouwen in de tijd die we samen doorbrachten.Als je het soms té moeilijk had, kon je bij je groepsleden of in volle groep terecht. Als dit niet lukte was er ook altijd je individuele begeleider.

Ik heb mij opengesteld en heb vele goede raad gekregen en ben er veel door geholpen. Mijn rugzak is nog maar half zo zwaar als hij voor de groep was. Ik heb een woonst, volg een opleiding, doe aan vrijwilligerswerk en zit bij een vereniging.

Bedankt voor de tijd die ik hier mocht doorbrengen!

M.