WAT?

TOPspel is een methodiek om storend gedrag in de klas te voorkomen, die je flexibel integreert in de bestaande lessen. Het gaat uit van de kracht van het positief ondersteunen van leerlingen, positieve groepsdruk, het negeren van negatief gedrag en het belonen van positief gedrag. Dit alles in een aantrekkelijke spelvorm.

TOPspel-TRAJECT:

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Training van één volledige dag
  • Twee persoonlijke coachingsmomenten (fysiek en digitaal)
  • Leidraad voor interne intervisiemomenten
  • Onbeperkte toegang tot online platform met tips, tricks, extra e-learnings, casusbesprekingen,…

De training en coachingsmomenten van een TOPspel-traject liggen verspreid gedurende één schooljaar. Belangrijk hierbij is de steun van de directie voor de implementatie van TOPspel, daarnaast kan de zorgcoördinator een observerende en zorgende rol op zich nemen.

Meer lezen over het nieuwe traject? Lees hier het artikel in het Sleutelmagazine:

MATERIAAL

TOPspelkoffer, welke kan worden aangekocht bij Die Keure van zodra je een TOPspel-traject opstart.

PROMOTIE SCHOOLJAAR 2022-2023

Start nu een TOPspeltraject op en ontvang één TOPspelkoffer GRATIS

PRAKTISCHE INFO

Voor je een TOPspeltraject opstart, plannen we een intakegesprek met daarbij de directie en de gemotiveerde leerkrachten. Na afloop van dit gesprek kan vrijblijvend beslist worden om in het traject te stappen.

Voor het volledige traject voor max. 3 leerkrachten per school vragen we € 175 (exclusief vervoerskosten en aankoop TOPspelkoffer(s)). De training wordt per regio georganiseerd in het begin van het schooljaar, de coachingsmomenten gaan op school en online door na onderlinge afspraak.

CONTACTFORMULIER VOOR MEER INFO OF AANVRAAG INTAKEGESPREK