Extra kerstsfeer voor Therapeutische Gemeenschap Merelbeke

Het tuincentrum Eurotuin, met een zetel in Merelbeke, heeft de residentiële afdeling van De Sleutel in Merelbeke uitgekozen als goed doel voor hun grootse kerstballen-actie. Alle binnengebrachte kerstballen werden op vrijdag 15 december 2006 samen met een grote kerstboom met bijpassende lichtjes en slingers geschonken aan de Therapeutische Gemeenschap, gevestigd aan de Hundelgemsesteenweg.

Eurotuin organiseert deze kerstballen-inzamelactie ten voordele van het goede doel voor een twee maal. Elke klant die in hun centra in Merelbeke en Deinze oude kerstballen binnenbracht, droeg op die manier zijn steentje bij tot een sfeervolle kerst. In ruil beloonde Eurotuin de klanten met een korting (10 % ) op de aankoop van hun nieuwe kerstballen.

De inzamelactie werd op vrijdag 10 december 2006. afgesloten. ‘Het was opnieuw een heel groot succes.

$$R1
We mochten meer dan 1000 kerstballen in ontvangst nemen. Er werden ook opmerkelijk veel slingers en lichtjes binnengeleverd ten voordele van het goede doel. De kerstboom zal dus heel rijkelijk aangekleed kunnen worden door de bewoners van jullie afdeling in Merelbeke’, zo vertelt een gelukkige Ivan Habraken, bedrijfsleider bij Eurotuin in Merelbeke.

Eurotuin koos De Sleutel in Merelbeke bewust en niet alleen omwille van haar ligging in de buurt. ‘We organiseren deze actie vanuit de overtuiging dat bedrijven ook een maatschappelijke rol te vervullen hebben. En onze klanten helpen ons om dit waar te maken”, zo zegt Ivan Habraken, bedrijfsleider bij Eurotuin.

$$R3

‘Met kerst staan niet alleen warmte en gezelligheid centraal. Het is ook een periode van solidariteit. Daarom willen we met deze actie een bescheiden welgemeente bijdrage leveren aan een gezellige kerstsfeer in een centrum bij ons in de buurt’, zo licht Ivan Habraken de actie toe.

$$L2
Ook bij een vorige editie in 2006 werden bijna 1000 kerstballen geschonken voor een ander goed doel. Toen werd de getooide kerstboom geschonken aan het Woon- en Zorgcentrum Sint-Vincentius in Deinze

Afdelingshoofd Geert Verhaege : ‘Onze Therapeutische Gemeenschap is verheugd met deze ondersteuning die ook aansluit bij de behoefte van De Sleutel om met de afdeling in Merelbeke goed in de buurt geïntegreerd te zijn’.