Boekenmarkt met Geertrui Daem, Gerda Dendooven en Lia De Cuyper

Op zondag 28 juni nodigen de bewoners en begeleiders van de Therapeutische Gemeenschap (TG) te Merelbeke hun buren, familie en verwijzers uit op hun eerste tweedehands boekenmarkt. Geertrui Daem, Gerda Dendooven en Lia De Cuyper zullen eveneens op deze benefietverkoop present zijn. Een uitstap waard, ook met de kinderen.

Het team van de TG is erin geslaagd om een aanbod van meer dan 5000 oude en nieuwe boeken bij mekaar te krijgen: kookboeken, kinderboeken, strips, reisgidsen, pockets,  tijdschriftenreeksen, romans, schoolboeken, …

$$1

Op 28 juni verkopen ze al deze boeken aan een zeer scherpe prijs per kilo. Met de opbrengst wil het team de aankoop van een tweedehands busje financieren.

We voorzien heel wat randanimatie op deze boekenmarkt.

Zo zorgen we doorlopend voor een voorstelling van het programma van de therapeutische gemeenschap en kan men op terrein rondom de TG ontspannen op ons terras of in onze gezellige cafetaria. We voorzien tevens een schminkstand en een heuse verhalenhoek.

Ook enkele bekende namen steunen ons initiatief. We zijn dan ook heel fier dat we als vertellers Gerda Dendooven, Geertui Daem en Lia De Cuyper mogen verwelkomen (lees ook meer in bijlage op de flyer).

Programma Verhalenhoek

met

Gerda Dendooven

voor allen (om 13u30)

Lia De Cuyper

voor kinderen van 6 tot 10 jaar (om 14u15)

voor 10 + en volwassenen (om 15u15)

Geertrui Daem

voor 16 + (om 16u15)

$$L2

$$L3

Waar? Op zondag 28 juni van 13 u tot 17u30

Wanneer? Hundelgemsesteenweg 1, 9820 Merelbeke

Noot : Op het terrein wordt uit respect voor het behandelprogramma geen alcohol gebruikt of geserveerd