Het gat in de haag

In  oktober ll. stelde De Sleutel ‘Het gat in de haag’ voor aan de pers en het onderwijspubliek. Kleuterleerkrachten zullen vanaf dan gebruik kunnen maken van een nieuwe methodiek voor het aanleren en het trainen van sociale vaardigheden bij hun kleuters. De hoofdrol in onze verhaaltjes is weggelegd voor allerhande groenten, die elk sterk zijn in een bepaalde intelligentie. Er zijn immers meerdere wijzen waarop iemand knap kan zijn (= meervoudige intelligentie).

Aan de hand van enkele prachtige tekeningen stellen we onze nieuwe uitgave graag aan u voor.

gat inde haag 1a

gat in de haag éénb

 gat in de haag bisa

 gat in de haag bisb

Alle info over deze methodiek, de trainingen en het materiaal vindt u op www.hetgatindehaag.be

Johan Van de Walle

 

 

 Link naar perstekst (oktober 2013)