Ouderwerking start nieuwe reeks in dagcentrum Gent

Het dagcentrum Gent heeft in haar aanbod ook een module opvoedingsondersteuning. Het gaat om een gespreksgroep voor (ex)drugs gebruikende ouders met jonge kinderen. Dit najaar begint een  nieuwe reeks ouderavonden, ism Reddie Teddy.

Elke ouder heeft het beste voor met zijn/haar kinderen. Maar elke ouder worstelt ook met heel wat vragen rond opvoeding. Om op een aantal van deze vragen een antwoord te bieden, organiseren wij deze ouderwerking. We nodigen graag alle ouders, met kinderen tussen 0 en 6 jaar, uit op maandagavond van 18u tot 19u30 in het dagcentrum Stropkaai 38, te 9000 Gent. Breng gerust de kinderen mee! Er wordt kinderopvang voorzien.

thema’s

5 september 2015             Rituelen

12 oktober 2015                Begrenzen en belonen (deel 1)

19 oktober 2015                Begrenzen en belonen (deel 2)

26 oktober 2015                Actief luisteren en Zelfvertrouwen (omgaan met moeilijkheden)

Meer info: bij Griet Verhaeghe, 09 234 38 33 of via mail [email protected]

Ga hier naar het volledige aanbod dagcentrum Gent