Personeel viert 40 jaar De Sleutel

De viering van 40 jaar De Sleutel startte op 5 september met een speciale dag voor onze medewerkers in Gent. Deze geslaagde personeelsdag begon met een verwelkoming door burgemeester Termont onder de Gentse stadshal en met een groepsmoment.

De fel gesmaakte personeelsdag begon met de verwelkoming door de burgemeester van Gent, Dhr Termont,  en het nemen van een groepsfoto.

burgemeester termont damien versele 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DSC 0673 uitsnede web (klik op de foto voor pop up, uitvergroot)

Ook muzikaal werden we verwend door Hannes De Maeyer. In de namiddag bezochten we Gent in verschillende groepjes onder begeleiding van de gidsen van vzw Vizit. Daarna ging de Veurnse belleman, Joris Goens (kampioen van België), ons tijdens het voorlezen van het speciaal geschreven verhaal van 40 jaar De Sleutel, voor naar Parnassus aan de Oude Houtlei, waar het eigenlijke personeelsfeest werd gevierd. Met lekker eten, samenzang en huldiging van een aantal collega’s die meer dan 25 jaar in dienst zijn bij De Sleutel. 

Enkele sfeerbeelden.

burgemeester met inge

 

hannes de mayer

belleman veurne web

 

personeelsdag 5 sept 2014 060 belleman web

personeelsdag 5 sept 2014 067 huldiging web  verjaardagstaart 2

 

 

 

 

 

peter zangstonde

Meer nieuws over 40 jaar De Sleutel    40 jaar logo zonder slagzin