Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij doen mee!

De Sleutel neemt deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlajo i.s.m. VKW en VKW Limburg. Tijdens een interactieve sessie zal Damien Versele, algemeen directeur De Sleutel, in het Koninklijk Atheneum te Wetteren vertellen over zijn ervaringen binnen onze organisatie.

Vlajo.docx

Voor De Sleutel is dit een mooie kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen en voor de jongeren is dit een mogelijkheid om een accuraat beeld te vormen van ondernemerschap en bedrijfsleven, ook binnen de non-profit.

Door onze deelname hopen we de ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat De Sleutel een erg warm hart toedraagt.

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar
www.vlajo-ovk.be

button