Cliënten vertellen over samenwerking met Cercle Brugge

Sport en bewegen zijn belangrijke hefbomen voor wie probeert van levensstijl te veranderen. Wie kampt met een verslaving kent vooral activiteiten die in functie staan van druggebruik. Een filmpje illustreert hoe sport en bewegen kunnen helpen om dit om te buigen.

Cercle Brugge is reeds jaren een trouwe partner van het dagcentrum De Sleutel te Brugge.  Aanvankelijk werd er wekelijks een voetbaltraining gegeven door spelers van de A-kern. Momenteel sporten er wekelijks 1 of 2 spelers van Cercle mee tijdens de sportinitiaties die de cliënten van het dagcentrum krijgen. Regelmatig mogen de cliënten van de dagwerking ook gaan sporten op de velden van Cercle Brugge (in plaats van in de sporthal).
Op die manier draagt Cercle Brugge haar steentje bij in het re-integratieproces van onze cliënten.

Bekijk het filmpje {youtube}A2w_p5CDchY{/youtube}

 

Aanverwante info : Find Your Kick Sport- en beweegdag Sport- en beweegdag o.m. voor cliënten en familie op 20 september 2015

Volg ons op Facebook

Klik hier voor meer sportgerelateerde artikels