De Sleutel goed doel van Paint Factory op Voka Open Bedrijvendag te Brugge

Stad Brugge was opnieuw gaststad voor de Voka Open Bedrijvendag die dit jaar plaatsvond op zondag 4 oktober 2015. Acht Brugse bedrijven zetten die dag hun deuren wagenwijd open voor het grote publiek van 10.00 uur tot 17.00 uur. Eén van deze acht bedrijven, Paint Factory, organiseerde ook een actie ten voordele van het VIP-project van dagcentrum De Sleutel in Brugge.

ppgvip3 027In het kader van dit ‘Vroeginterventieproject’, een project voor jongeren van 15 tot 18 jaar met ernstige problemen als gevolg van illegaal middelengebruik, wordt een oude kapel van het dagcentrum De sleutel in Brugge volledig heringericht. Paintfactory steunt het initiatief door hiervoor de verf te leveren. Tijdens Open Bedrijvendag werd voor elke geregistreerde bezoeker 1 euro geschonken in de vorm van verf en verfmateriaal ten voordele van het VIP-project van dagcentrum De Sleutel in Brugge.

paint factoryDankzij Open Bedrijvendag kregen de deelnemende bedrijven niet alleen de kans om hun fierheid te tonen over hun bedrijf en werknemers, maar ook om zich te profileren als werkgever in de regio. Stad Brugge beschouwt deze bedrijven dan ook als de economische ambassadeurs van de stad. Elk bedrijf gunde de bezoeker een unieke kijk achter de schermen. Zo kon u van dichtbij gaan bekijken hoe marineschepen onderhouden worden of hoe hernieuwbare energie stilaan een plaats krijgt in ons dagelijks leven,… Bij Verffabrikant Paintfactory lieten ze de bezoeker hun ganse productieproces meevolgen.

Paintfactory Brugge Monnikenwerve 86-90 8000 Brugge www.paintfactory.be

VIP-project