Volg De Sleutel op Facebook

Wie wil meezijn met wat het netwerk van De Sleutel precies allemaal doet en organiseert, kan ons ook volgen op Facebook.

De Sleutel kiest ervoor om sociale media structureel in haar externe communicatiemix te integreren. Met onze informatieve Facebook-pagina willen we vlotter vindbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar informatie over verslaving, drugs, preventie,…
Wist je trouwens dat er al diverse Facebook-initiatieven zijn gekoppeld aan de activiteiten van De Sleutel. Zo communiceren we via de pagina “Sport en Bewegen” over diverse goede praktijken verband houdend met “bewegen” als middel tot een betere integratie van kansengroepen, de facebookpagina’s van Team preventie hebben tot doel te communiceren met leerkrachten die met onze sociale vaardigheidspakketten aan de slag zijn. Groenten uit Gent is dan weer een extern initiatief waarmee met sympathisanten en vrijwilligers gecommuniceerd wordt over een gemeenschappelijk moestuinproject.

In het sociale mediabeleid van De Sleutel is ook voorzien dat zowel medewerkers als cliënten “mediawijzer” gemaakt dienen te worden. Enkel op die manier kunnen we  kwetsbare mensen in  therapie beter weerbaar maken tegen digitale verleidingen of een beter zicht helpen krijgen op (mogelijke intenties van) hun digitale vrienden. De Sleutel speelt hier op in en heeft in haar Psycho-educatie aanbod (de manual “Herstel in zicht”) ook aandacht voor “Online steun voor herstel”.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die ons netwerk organiseert of van de projecten waar we mee bezig zijn. Volg ons dan vanaf nu op Facebook.

like