Pieter De Gryse is nieuwe directeur Groep Weerwerk

Groep Weerwerk heeft een nieuwe directeur. Pieter De Gryse volgt Guido Maertens op, die de voorbije 15 jaar aan het roer stond van dit sociale economiebedrijf, nauw verbonden met De Sleutel.

Groep Weerwerk is als maatwerk- en lokale diensteneconomiebedrijf actief in de regio’s rond Antwerpen, Gent en Roeselare en omvat de vzw’s Weerwerk, Buurt&Co Roeselare en Tot uw dienst Roeselare.
Damien Versele, gedelegeerd bestuurder Weerwerk : “Pieter volgt Guido Maertens op, die Weerwerk gedurende 15 jaar met heel veel inzet, deskundigheid en innovatiekracht heeft geleid en de motor was achter de groei van de organisatie. Guido blijft nog tot zijn pensioen in juli 2019 in dienst van Weerwerk, op een aantal specifieke projecten”.

 pieter degryse web

Pieter De Gryse was eerder actief als politiek directeur van Groen (2010-2018) en als directeur van Vluchtelingenwerk Vlaanderen (2002-2009).

 

 

Na enkele maanden sabbatical startte Pieter eind 2018 bij Weerwerk: “Mensen kansen geven en laten groeien, dat is wat mij drijft,” zegt Pieter daar zelf over. “Mensen van wie de talenten door hun levensloop niet zijn ontwikkeld of door de buitenwereld nog niet zijn opgemerkt. Samen met deze mensen werk afleveren dat niet moet onderdoen voor dat van andere bedrijven, voor die straffe combinatie wil ik me de komende jaren volop inzetten.”

U kan Pieter contacteren via [email protected].

 

Ga hier naar de website van Groep Weerwerk