De Sleutel troopt!

De Sleutel is actief op Trooper. Via Trooper kan je De Sleutel financieel steunen door online aankopen te doen, zonder dat je zelf een cent uitgeeft.

4aacb21ceeeee059054752459e9ee3b2 m

Hoe werkt het? Je gaat naar de Trooperpagina van De Sleutel, klikt vervolgens door naar de webshop waarop je een aankoop wilt doen en je shopt online zoals je het gewoonlijk doet. Iedere aankoop die je doet, brengt De Sleutel centjes op. Gemiddeld vijf procent van het aankoopbedrag komt bij De Sleutel terecht. Dus als jij een nieuwe smartphone van 200 euro koopt, verdient De Sleutel tien euro. Er is geen prijsverschil tussen een online aankoop met of zonder Trooper.

Voeg de Trooperpagina van De Sleutel toe aan jouw favorieten en maak bij iedere online aankoop de reflex om via onze Trooperpagina te gaan. De moeite is miniem (enkele klikjes) en je doet er ons en de cliënten een groot plezier mee! Vertel het door aan je familie en vrienden, want hoe meer mensen troopen, hoe meer geld wij verdienen. De opbrengst investeren we in Xtra Time, de omnisportclub van en voor de (ex-)cliënten van De Sleutel.

Op de site van Trooper vind je heel wat informatie terug.

Niemand minder dan Gert Verhulst legt de werking van Trooper uit in onderstaand filmpje

{youtube}GSnYYw00JIQ{/youtube}