Xtra Time zet mensen in beweging

De sportkriebels van Xtra Time, de omnisportclub van De Sleutel en Weerwerk, werken aanstekelijk. De club inspireert zelfs mensen buiten onze werking om ook meer in beweging te zijn. 

Eind 2019 organiseerden de Flitsende Asseneedse Fietsers een Spinning & Koers op rollen ten voordele van Xtra Time. De fietsmarathon in de jeugdlokalen in Assenede kon op heel wat bijval rekenen en bracht 2500 euro in het laatje. Verder organiseerde het ambassadeursteam van het bedrijf Actemium/Axians een hele maand diverse sportieve activiteiten in de vestigingen van Aalter, Merelbeke, Herentals, Herstal en Gent. Het thema: “Sport Je Warm”.  De minivoetbalwedstijd Xtra Time tegen Actemium/Axians te Gent op donderdag 5 december eindigde op 8-8 en was alvast een voltreffer. Voor Xtra Time werd een ploeg afgevaardigd vanuit de bewoners van de therapeutische gemeenschap voor dubbeldiagnose te Gent. De spelers van Actemium/Axians lieten zich sponsoren door hun collega’s. Deze actie leverde een opbrengst op van 2000 euro. Een warme dankjewel namens de deelnemers en vrijwilligers van de omnisportclub Xtra Time. De opbrengst wordt gebruikt ten voordele van de cliënten, b.v. om het toegangsgeld aan sportieve evenementen heel laag te houden. Zo konden 2 van onze afdelingen opnieuw genieten van roei-initiaties in samenwerking met de Vlaamse Roeiliga. Dit resulteerde uiteindelijk in 8 deelnemers  die mee hebben gesponsord aan “Rowing For Life” dat dit jaar zijn opbrengst aan een ander goed doel schonk.

groepsfotoweb De minivoetbalwedstijd Xtra Time tegen Actemium/Axians te Gent eindigde op 8-8. Beide ploegen haalden ook een 10 op 10 voor fairplay

 

#sportersbelevenmeer

 

Aanverwante info: artikels met TAG sport en bewegen