On-line enquête voor wie in 2020 drugs heeft gebruikt (deel 2)

Het Programma Drugs van Sciensano lanceerde een vervolg op online enquête "COVID-19 & Drugs" die begin april werd opgestart. Het onderzoek is bedoeld voor mensen van 18 of ouder, die in België wonen en in 2020 drugs hebben gebruikt.  Doe mee aan deze bevraging. Het tweede luik invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Het Programma Drugs van Sciensano lanceerde op 7 mei een tweede reeks vragen van de online enquête “COVID-19 & Drugs”. Het is onbelangrijk of je het eerste deel al dan niet al had ingevuld.

Zoals de eerste reeks die op 3 april werd gelanceerd, is dit onderzoek bedoeld voor mensen van 18 of ouder, die in België wonen en in 2020 drugs hebben gebruikt.

De tweede reeks vragen van de enquête is online beschikbaar op www.sciensano.be/COVID19DrugSurvey2/NL in 4 talen (Frans, Nederlands, Engels en Duits). Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Het doel blijft om de impact van de huidige coronacrisis op de drugmarkt en het druggebruik te begrijpen, evenals op de geestelijke gezondheid en de sociale relaties van personen die drugs gebruiken.

onderzoek covid

Gebruikte jij drugs in de afgelopen maanden? En hoe gaat het met je in deze tijden van corona? Neem deel aan het onderzoek van Sciensano, dat zal helpen om de impact van de coronacrisis op druggebruikers weer te geven.

 

Geen zorgen: het is kort en volledig anoniem. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Het doel van de bevraging is om de impact van de huidige coronacrisis op de drugmarkt en het druggebruik te begrijpen, evenals op de geestelijke gezondheid en de sociale relaties van druggebruikers.